Hoogwaardige powerbanks voor elke toepassing

Er zijn maar weinig mensen te vinden die geen smartphone of een ander mobiel apparaat bezitten. Smartphones, tablets, e-readers of GPS-systemen zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Al deze apparaten hebben voeding nodig. Tegenwoordig zijn de batterijen al zeer geavanceerd, maar door ons veelvuldig gebruik kan het voorkomen dat een apparaat meer voeding nodig heeft. Het batterij-percentage op het display maakt ons nerveus wanneer het richting de 20% gaat. Wanneer er geen stopcontact in de buurt is, biedt de powerbank dan de oplossing. Met dit ideale product kun je de batterijen van alle mobiele elektrische apparaten eenvoudig en zorgeloos opladen.

 

powerbank

 

Powerbank: wat is het?

Een powerbank is een externe mobiele oplader die vóór gebruik wordt opgeladen om andere apparaten zoals telefoons en tablets te voorzien van voeding. Er zijn powerbanks beschikbaar die zelfs laptops moeiteloos opladen. De powerbank kopen is dus een handige gadget kopen waarmee je elektrische apparaten kan opladen zonder stopcontact. Handig als je onderweg bent of op reis. Deze herlaadbare batterij is gemaakt van Lithium-Ton of Lithium-Polymeer en heeft 1 of meerdere usb-poorten. Ze zijn beschikbaar in fraaie kunststof of metalen behuizingen. Deze producten zijn allang niet meer exclusief bestemd voor drukke zakenmensen op reis, want scholieren, studenten, mensen werkzaam in vele sectoren; iedereen maakt gebruik van deze handige, externe oplader. Een powerbank kopen is geen onoverkomelijke uitgave. Kwalitatieve en optimaal presterende modellen powerbank zijn voor een schappelijke prijs al gegarandeerd.

 

Opladen en capaciteit

Het oplaadproces is mogelijk door de powerbank met een adapter aan te sluiten op een stopcontact. Deze heeft een usb-ingang, dus dient de voeding via deze poort binnen te komen. Om deze reden is het dus ook mogelijk op te laden aan bijvoorbeeld een laptop, echter zal het opladen langer tijd in beslag nemen dan met een adapter. Solar powerbanks worden opgeladen door middel van een zonnepaneel. De grootte en de kracht is afhankelijk van de capaciteit. Deze wordt uitgedrukt in milliampère en afgekort tot mAh. Hoe hoger de mAh, hoe meer energie het kan opslaan. Eerst moet dus uitgezocht worden welke capaciteit de accu in bijvoorbeeld je smartphone heeft. Beide apparaten moeten compatible zijn; aansluitbaar op elkaar doordat ze qua vermogen dezelfde accu waarde delen. Hogere mAh’s zijn geschikt voor intensieve gebruikers of wanneer er een lange tijd zonder elektriciteit moet worden gewerkt. Hoe groter de capaciteit, hoe groter en zwaarder het model. Voor noodsituaties volstaat een regulier, compact exemplaar. Er zijn vele modellen ter grootte van een sleutelhanger of dikke creditcard. Zo passen ze moeiteloos in je bagage. Overigens kennen sommige modellen veel extra opties, zoals een zaklamp-functie of gsm-steun.

De Solar powerbank en de Xtorm

Een solar powerbank wordt opgeladen met zonne-energie. Het is een milieuvriendelijk product, omdat het uitgaat van opladen op natuurlijke wijze. Er hoeft geen elektriciteit aan te pas te komen, hoewel deze wel met stopcontactkabel geleverd wordt. Een mooi voorbeeld is de Techtube uitvoering. Dit solide merk levert een solar powerbank die voldoet aan hoogstaande eisen. Zodoende is deze eenvoudig te koppelen aan de e-reader of tablet. De Xtorm powerbank heeft een forse ontwikkeling meegemaakt. Dit model is ontworpen met handige features en verheven technische specificaties. Het is één van de beste series op de huidige markt. Het kan vrijwel elk mobiel apparaat opladen en heeft korte op- en ontlaadtijden. De Xtorm powerbank komt met 3 usb-uitgangen. Wanneer je 1 usb-uitgang hebt, kun je maar 1 mobiel apparaat opladen. Soms is de situatie zo, dat je meerdere apparaten moet opladen. Dit is mogelijk met dit hoogwaardige model. De Xtorm heeft ook een ingenieus systeem dat het automatisch stopt na het opladen. Onnodige lading wordt zo voorkomen. De Xtorm powerbank is lichtgewicht en heeft een erg strak en modern ontwerk. De boven- en onderkant hebben een rubberen laag. Daardoor is deze uitvoering erg praktisch in gebruik en ziet er daarnaast zeer stijlvol uit. De goede grip voorkomt ongelukken. Ook heeft dit sublieme model een hoge kwaliteit batterij. Deze is uitgerust met een extreem hoge efficiëntie van maar liefst 92%. Slechts 8% gaat verloren aan het oplaadproces zelf. De Xtorm powerbank herlaadt zichzelf binnen enkele uren. Dit doet het tweemaal sneller dan een regulier model. Met deze powerbank kun je zeven keer een reguliere telefoon opladen en twee maal een tablet.

 

Powerbank kopen

Tegenwoordig is er een veelzijdig aanbod te vinden met opladers van 2000 mAh tot 18000 mAh. Hierin bevinden zich kleurrijke, stijlvolle, compacte, originele en geavanceerde modellen die optimaal presteren. Merken als Gembird, König, Skross en Xlyne hebben jarenlange expertise op het gebied van opladers en hun producten leveren een hoge kwaliteit. Dit zijn duurzame merken en modellen die erg gebruikersvriendelijk zijn en ook voor veeleisende gebruikers uitstekend presteren. Met een powerbank op zak hoef je nooit meer te vrezen voor het uitvallen van je mobiele elektrische apparaten. Het juiste model geeft zorgeloos gemak, zodat je ongehinderd verder kunt gaan met werk, studie of ontspanning.

Author: Peter

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *