De barbecue expert

Het is weer bijna zomer. We hebben hier in Nederland al wat heerlijke zomerse dagen gehad. We roken dan op straat ook al bij veel buren de barbecue branden en misschien hebben we zelf al wat op de barbecue gegooid. Ofwel, het barbecue seizoen is weer volop bezig! Om volledig voorbereid te zijn op dit seizoen willen we je graag helpen. De redactie van eenexpert.nl heeft namelijk een barbecue expert gevonden! Dat zijn de barbecue liefhebbers van barbecueshop.nl. In dit artikel wat meer informatie over deze website.

 

De website is een initiatief van Tom Coronel. Jawel, onze autocoureur. Op de website is enorm veel informatie te vinden. Eigenlijk bijna alles. Ben je op zoek naar recepten? Dan ben je hier op het juiste adres. Uiteraard zijn ook alle barbecue varianten te koop en de bijbehorende benodigdheden. Verder zijn er heel veel instructievideo’s te vinden. Onder andere van de barbecue merken zelf! Bij de barbecueshop worden zelfs barbecue workshops gegeven; Tom’s BBQ workshop. Hier zal geleerd worden om een ware grillmaster te worden!

 

Daarnaast gaan ze ook mee met deze tijd. Ze verkopen namelijk ook de nieuwste elektrische barbecues! Hiermee zijn ze dus ook duurzaam bezig. Tot slot hebben ze ook een eigen blog. Hier wordt het laatste BBQ nieuws op geplaatst. Je hoeft dus niks te missen van deze barbecue wereld.

 

Wat wij altijd fijn vinden bij een webshop en eigenlijk ook een vereiste om bij ons als ‘expert’ aangewezen te worden, is het ‘Thuiswinkel waarborg’ keurmerk. Dit keurmerk bezitten ze en zijn volgens ons een echte expert!

Author: Peter

Share This Post On