Een dak koffer, altijd handig!

Stelt u zich eens voor. U hebt een fijne vakantie op de planning staan, maar met het hele gezin en alle bagage wordt de beschikbare ruimte in de auto toch wat krap. Met het gebruik van dakkoffers is dat probleem eenvoudig opgelost. U kunt meer bagage dan ooit meenemen, u gaat zorgeloos op reis en uw bagage komt altijd veilig en onbeschadigd op de plaats van bestemming aan. Er bestaan verschillende merken bagageboxen die allemaal zijn gericht op een comfortabele reis voor u. Met Thule en Hapro zit u sowieso goed. Deze twee merken bieden kwaliteit en gebruiksgemak in één product.

 

Dakkoffers Thule

Het Zweedse merk Thule is al jarenlang actief op de markt voor bagageboxen. Dakkoffers van Thule zijn veilig, van een perfecte kwaliteit en van alle gemakken voorzien. Door het aerodynamische design merkt u niet eens dat u een dakkoffer van Thule mee hebt, u boet niet in aan rijcomfort. Zouden de bagageboxen van Thule bij u passen? Als u houdt van veiligheid, snelheid en kwaliteit zit u helemaal goed bij de Scandinaviërs. Dakkoffers van Thule zijn aan twee zijden te openen, waardoor inpakken een eenvoudig klusje wordt. Bovendien hebben dakkoffers van Thule een kliksysteem waarmee de bagagebox snel en stevig op uw auto vastzit. Wilt u meer advies over hoe je bijvoorbeeld deze dakkoffers monteert, neem dan gerust contact op met Autobedrijf Otto Voortman.

 

Thule dakdragers

 

Dakkoffers Hapro

Ook dakkoffers van Hapro zijn veelgebruikt om de bagageruimte van auto’s te vergroten. Dit grote Nederlandse merk staat bekend om de combinatie van onder meer gebruiksgemak, veiligheid en hoge kwaliteit. Dakkoffers van Hapro gebruiken betekent kiezen voor een kwaliteitsproduct dat aan alle denkbare eisen voldoet. Met een bagagebox van Hapro neemt u eenvoudig al uw gewenste spullen mee op reis. Alle dakkoffers van Hapro hebben een 3-punts centrale vergrendeling en ze zijn dubbelzijdig te openen om het inpakken voor u gemakkelijk te maken. Bagageboxen van Hapro zijn allemaal eenvoudig te monteren en eenmaal bevestigd vervoert u alle bagage in een aerodynamische bagagebox op uw autodak.
Voortaan hoeft u dus geen zorgen meer te hebben over de ruimte in uw auto wanneer u op reis gaat. Met dakkoffers beschikt u altijd over voldoende ruimte om alles mee te nemen wat u wenst.

 

Dakkoffers Hapro

Author: Peter

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *