Fruit op het werk? 2 manieren om er vandaag nog mee te beginnen!

Gezondheid is erg belangrijk, steeds meer mensen en bedrijven zijn zich daar van bewust. Het is daarom goed om dit niet te onderschatten. Veel bedrijven krijgen steeds vaker de vraag vanuit het personeel of er fruit op het werk geregeld kan worden. Het is goed om als bedrijf dit aan te bieden bij je werknemers. Er zijn verschillende manieren om fruit op je werk te kunnen verzorgen, in dit blogartikel splitsen we de verschillende mogelijkheden die er zijn voor je uit. Lees daarom snel verder en ontdek de mogelijkheden die er zijn als jij fruit op het werk wilt.

 

Manier 1: Zelf kopen in de supermarkt

Als bedrijf kun je ervoor kiezen om wekelijks fruit te halen in supermarkt. Het voordeel hiervan is dat je altijd zelf kunt bepalen hoeveel en welk fruit je kiest om op kantoor te leggen. Het nadeel hiervan is echter dat het veel tijd kost, zeker wanneer er veel mensen werken in jouw organisatie. Wat ons betreft dan ook niet de makkelijkste oplossing.

Manier 2: Sluit een fruitabonnement af

Wanneer je fruit op het werk wilt faciliteren, is het handig om een fruitabonnement af te sluiten. Je krijgt dan namelijk structureel fruit op het werk zonder dat je hier zelf omkijken naar hebt. Het is hierbij handig om ervoor te kiezen dat je het abonnement eenvoudig kunt wijzigen. Het is natuurlijk altijd even aftasten hoeveel werknemers daadwerkelijk gebruik gaan maken van het fruit.

 

Kies voor biologisch fruit

Wil jij fruit op het werk? Dan is aan te raden om een fruitabonnement af te sluiten zodat je altijd fruit beschikbaar hebt voor je medewerkers. Daarnaast heb je er zelf geen omkijken naar. Een tip is wel om voor een aanbieder te kiezen die biologisch fruit aanbied, dan weet je zeker dat je op de juiste weg bent!

 

 

 

 

Author: Peter

Share This Post On