Kun je als startende ondernemer direct een auto leasen?

Je wilt ondernemer worden van je eigen bedrijf. Het moment is aangebroken om te starten met je bedrijf. Alles is geregeld behalve een goede bedrijfswagen. Als startende ondernemer wil je niet meteen te veel kosten maken. Je zou dan een bedrijfswagen kunnen leasen.

Kun je als ondernemer die pas start een bedrijfswagen leasen

Het is mogelijk om als startende ondernemer een gebruikte auto te leasen. De bedrijfswagens zijn voor startende ondernemers dan niet zo duur als nieuwe auto’s. Als je bij LeaseParcours gaat voor een bedrijfswagen om te leasen gaat dat eenvoudig. LeaseParcours helpt hiermee startende ondernemers om hun bedrijf te runnen.

Tegen een redelijke prijs kun je een bedrijfswagen leasen. Je hebt dan keuze uit verschillende modellen van groot naar klein. Veel bedrijfswagens zijn bijna nieuw of al een paar jaar oud. Door het leasen kun je eerst geld in het bedrijf steken. Je betaalt gewoon maandelijks een bedrag voor de bedrijfswagen.

Je hebt geen langetermijnverplichting als ondernemer

Als ondernemer die net begint heb je te maken met nog veel onzekerheden. Je weet nog niet hoe de zaken zullen gaan over een jaar. De aanloop van klanten staat nog ver van je af als ondernemer. Dan is een auto leasen zeker een goede optie als startende ondernemer. Het is fijn om dan wat flexibel te kunnen zijn en te kijken hoe het gaat. Je hangt niet vast aan een langetermijnverplichting.

Welke bedrijfswagen kan ik leasen als startende ondernemer?

Als je net begint dan heb je weinig startkapitaal. Je kunt dan bij LeaseParcours maandelijks een auto huren tegen een redelijke prijs. Je kunt al een auto leasen zonder aanbetaling. De bedrijfswagens zijn of bijna nieuw of tweedehands.

Dat is gemakkelijk want dat gaat jou als beginnend ondernemer minder kosten dan een nieuwe leaseauto. Er zijn genoeg bedrijfswagens waar je keuze uit hebt. Het maakt niet uit wat je wilt. De juiste auto die bij je past zal ertussen staan bij LeaseParcours. Door een auto te leasen bij LeaseParcours krijg je als starter alle vertrouwen om te ondernemen. Je bedrijf zal vanzelf groeien.

Een auto leasen is tegenwoordig steeds gangbaarder. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor eenmanszaken. Of je nou schilder, timmerman of tuinman bent en een eenmanszaak hebt opgericht, je hebt in alle gevallen een goede bestelauto nodig.

Hiermee kan je eenvoudig al je materialen vervoeren. Ook als je een ander soort bedrijf hebt en je vaak onderweg bent om klanten te bezoeken, kan een auto leasen een voordelige optie zijn. Je hebt namelijk als zelfstandige een aantal voordelen.

Author: Peter

Share This Post On