Magazijn transport

Veel grote leveranciers of verkoop bedrijven moeten goederen opslaan of doorsturen. Hier voor is genoeg ruimte nodig.

Daarom is het voor dit soort grote bedrijven handig om een magazijn te hebben waar alle goederen tijdelijk tot permanent opgeslagen kunnen worden.  Deze magazijnen zijn vaak vele m2 groot en om dan personen binnen het magazijn de goederen te laten vervoeren kan gevaarlijk zijn.

Het interne transport gaat daarom vaker via machines, bijvoorbeeld heftrucks of automatic guided vehicle (AGV). Dit zijn machines die er voor zorgen dat via sensoren of een geleide lijn de goederen getransporteerd kunnen worden.

Deze machines brengen veel voordelen met zich mee waaronder de veiligheid van werknemers en de kosten voor onderhoud. Ook hebben ze het voordeel dat er meer voertuigen op hetzelfde momenten zich kunnen verplaatsen waardoor er meer goederen in 1 keer vervoert worden.

Ook kunt u er voor kiezen om elektrotransport aan te schaffen. Deze kunt u in verschillende maten aanschaffen. Verschillende bedrijven hebben dit al in bezit en zijn er zeer tevreden over. Het werkt ergonomisch voor de werknemers en ze kunnen veel meer tillen dan de werknemers alleen.

Natuurlijk moet u voor al het interne vervoer genoeg ruimte tussen de schappen in hebben zodat het er zonder moeite doorheen past.

Author: Peter

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *