Meer sfeer in huis?

Ben je opzoek naar meer sfeer in je interieur? Dat kan een hele opgave zijn, maar het kan ook heel erg makkelijk zijn! Om je op weg te helpen hebben we samen met Wessels Wonen enkele tips voor je samengesteld. Wat meer sfeer in je huis hoeft namelijk niet veel moeite te kosten. Lees hieronder hoe:

Verlichting

Verlichting wordt misschien wel het meest onderschat als het op het creëren van sfeer in je huis aankomt. Kleine aanpassingen, zoals het veranderen van je lichtbronnen kan al een hele hoop teweegbrengen. Koop in plaats van felle lampen wat warmere lampen of maak gebruik van een dimmer. Of doe ’s avonds een lichtje uit een een kaarsje aan, kijk maar eens hoe gezellig het dan wordt!

Planten

Vind je je woning wat kaal? Vul hem dan op met wat planten. Hierdoor wordt je huis snel erg sfeervol. Het mooiste is misschien wel om 1 of 2 grote planten neer te zetten. Dit zullen echte eyecatchers worden. Wil je het toch iets kleiner aanpakken? Koop dan gewoon eens in de tijd een bloementje. Dat ruikt ook nog eens heel lekker.

Kussens

Tot slot zijn kussen absoluut een aanrader als je wat sfeer mist in je woning. Het is een erg makkelijke manier om een bepaalde stijl in je kamer te creëren. Als je er genoeg van hebt kun je ze gewoon weer omwisselen voor andere. Aan de keuze hoeft het in ieder geval niet te liggen!

Hopelijk heb je iets aan ons interieuradvies gehad. En ander kom gerust eens langs bij onze Woonwinkel in Twente.

 

Author: Peter

Share This Post On