Philips stofzuiger voor ieder huishouden

Als je kiest voor een Philips stofzuiger kun je bouwen op echte kwaliteits apparaten. Bij dit vertrouwde merk is het assortiment zeer uitgebreid met zeer veel soorten stofzuigers die geschikt zijn voor alle typen huishoudens. Want Philips is met zijn tijd meegegaan en heeft goed nagedacht over welke kenmerken passen zijn bij welke situatie. Zo zijn er speciale modellen met een HEPA filter, geschikt voor mensen die last hebben van hooikoorts of een huisstofmijt allergie. Ook heeft Philips het scala aan hulpstukken verfijnd en toegespitst op persoonlijke wensen. Voor zowel woningen met huisdieren, als voor ieder type vloer zijn speciale stofzuigers en opzetborstels beschikbaar.

 

Philips stofzuiger: echt stille types

De Philips stofzuiger staat bekend om de stille modellen. Een paar voorbeelden daarvan zijn de Performer Silent en de Performer Silent Cat & Dog. Met maximaal 66 decibel behoren ze tot de echte stille types onder de stofzuigers. Beide modellen zijn zeer wendbaar, beschikken over een anti allergie filter en hebben een uitstekend vermogen tot 750 W. Ruim voldoende om je huis mee te reinigen. Ze wegen bovendien niet veel meer dan 5 kilogram en nemen niet veel ruimte in. Gemakkelijk om op te bergen. Met een mooie Philips stofzuiger aanbieding kun je het eerste model al voor minder dan 150 euro in huis halen. Voor een zeer betaalbare prijs heb je dus al een uitstekende stofzuiger.

 

Boffen met een Philips stofzuiger?

Dat veel Philips stofzuiger modellen, zoals de Performer Silent, geen accu maar nog steeds een snoer, is geen probleem. Door het handige langere snoer van een Philips stofzuiger kun je toch in een keer de kamer zuigen. Dat veel stofzuigers bovendien geen stofzuigbak hebben, is ook vooral een voordeel te noemen. Want dan hoef je niet steeds die stofbak weer te legen in een andere zak, wat voor stofwolken kan zorgen. Zeker als je op zoek bent naar een stofzuiger tegen allergie zit je daar niet op te wachten.

Author: Peter

Share This Post On