Veilig Bitcoin kopen

Het zal u vast niet ontgaan zijn; de hype rondom cryptocurrency de afgelopen maanden. U heeft vast wel iemand in u omgeving die geld hierin geïnvesteerd heeft. Het kan hier om enorme bedragen gaan en daarom is het zaak om deze crypto munten aan te kopen via een beveiligde site, u wilt natuurlijk wel veilig Bitcoin kopen. Is de site namelijk niet beveiligd dan is de kans groot dat er hackers tussen de transactie komen en bent u al uw Bitcoins kwijt. Dit is natuurlijk niet wat u wilt. Veilig Bitcoin kopen is dus wel noodzakelijk. Kies altijd voor een betrouwbare site. Daarnaast moet u ook op de hoogte zijn van de nadelen van Bitcoins, zodat u alle kennis bezit om tot aankoop over te gaan.

Wat zijn de nadelen?

U wilt veilig Bitcoin kopen maar bent nog niet helemaal overtuigd. Wat is nou het belangrijkste nadeel van veilig Bitcoin kopen? Omdat overheden er geen vat op hebben, zou het wel eens kunnen dat Bitcoin verboden wordt op lange termijn. Want wanneer Bitcoin zo populair wordt dat het hele financiële systeem op zijn grondvesten doet daveren, dan kunnen de staten wereldwijd hard optreden.

Veilig Bitcoin kopen; Is het nog rendabel?

U bent op de hoogte van de nadelen van veilig Bitcoin kopen en wilt weten of het nog wel rendabel is. Waarschijnlijk bent u ook al op de hoogte van het feit dat de cryptomunten op dit moment niet heel goed lopen. In ieder geval niet zo goed als dat ze deden een halfjaar terug. De waarde van de Bitcoin op dat moment was €19.000 en deze is op dit moment gezakt onder de €6.000. Dit is dus een enorm verschil. Maar omdat het zo moeilijk te voorspellen is, kan het zomaar voorkomen dat deze weer gaan stijgen en u veel geld verdiend.

 

 

Author: Peter

Share This Post On