Vijf prachtige veranda’s voor de zomer!

De zomer komt eraan en het zonnetje zal steeds meer gaan schijnen. Als we mazzel hebben kunnen we bij deze mooie dagen onder onze veranda zitten. Niet te veel zon en toch heerlijk genieten van de zomerse buitenlucht. Ieder bouwt of laat zijn veranda bouwen op de manier zoals diegene dat wilt. Sommige hebben geen idee hoe hun nieuwe veranda eruit zouden moeten zien. In dit artikel vijf veranda’s om wat inspiratie op te doen om nog voor de zomer jouw veranda een prachtige uitstraling mee te geven.

1. Tropische oase
Net alsof je terug bent op dat ene prachtige strand waar de zee intens blauw was. Gebruik van veel licht hout en lichte kleuren nemen je mee in deze illusie. Ook een muurschildering van palmbomen doen wonderen!

2. Mediterraanse stijl
Een veranda waar veel donker hout en koude natuurstenen gebruikt wordt. Sofa’s staan tegenover elkaar met de juiste verlichting zodat ook in de avond genoten kan worden. Een oven dichtbij de veranda geeft net dat mediterraanse gevoel.

3. Barbecuehoek
Deze veranda is echt een verlenging van de woonkamer. De ruimte bevindt zich buiten, maar heeft dezelfde vloer. Dan wel bestemd voor buiten uiteraard. In deze ruimte bevindt zich de barbecue waar heerlijke zomeravonden doorgebracht kunnen worden, zonder het gevoel te hebben je huis verlaten te hebben.

4. Bohemien stijl
De bohemien stijl is een stijl waar je echt van moet houden en er zijn dan ook genoeg fans die geen genoeg kunnen krijgen van deze stijl. Een houten dak in de vorm van een pagode, maakt de ruimte helemaal af.

5. Ruim en gezellige veranda
De veranda heeft een echte landelijke stijl. Heel eenvoudig met genoeg ruimte. De rieten overkapping kan niet ontbreken voor de idyllisch ingerichte veranda.

Je kunt je veranda zo mooi maken en naar eigen zin zoals je zelf wilt. Je kunt het dus ook zo duur maken als je zelf wilt, want je hebt een veranda al met een paar houten balken!

Author: Peter

Share This Post On