Wat is een reclamebureau precies?

Een reclamebureau is een bedrijf dat in opdracht reclame uitingen of reclame campagnes ontwikkeld of uitvoert. Bent u opzoek na een reclamebureau in Twente, zoek dan eens na een reclamebureau in Hengelo, daar zul je er vast een vinden.

Meestal maakt een reclamebureau ook websites. Dit kan variëren van tot alleen het technische gedeelte tot aan het ontwerp, onderhoud, vindbaarheid en gebruikersgemak. Het is tegenwoordig erg belangrijk om als bedrijf online zichtbaar te zijn.

Het internet bestaat sinds de jaren zestig, het was toen opgericht door het Ministerie van Defensie van de Verenigde staten. Ze wouden toen een netwerk creëren die nog steeds werkte als er een computer zal worden uitgeschakeld.

Om dit netwerk wereldwijd te gebruiken werd de IP technologie ontwikkeld, een technologie bepaald hoe boodschappen moeten worden verstuurd, ingepakt en geadresseerd moesten worden. Dit liep zo goed en al snel werd het “Internet” genoemd.

In de jaren negentig maakte internet een explosief groei mee, ongeveer elk jaar verdubbelde de aantal gebruikers. In 1994 had Internet twee miljoen computers verbonden in ongeveer 100 landen.

reclameburea

 

 

Author: Peter

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *